Herroepingsrecht

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling te retourneren, dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling. Stuur hiervoor een mail naar info@gingerstudio.be.


U kunt de producten retour sturen naar:

Ginger studio

Eksterstraat 67

2580 Putte

BelgiëHerroepingsrecht/Bedenktijd:

U heeft het recht om tot 14 dagen na de levering de producten terug te sturen zonder reden. U dient hiervoor schriftelijk (of via mail) bericht te geven. Ik zal binnen de 14 dagen na ontvangst terug de totale kost (incl verzendkosten) terugbetalen. Terugsturen kan enkel indien de producten ongebruikt en in originele ongeopende verpakking teruggestuurd worden, anders geldt het herroepingsrecht niet. Nadat u, als consument, kenbaar hebt gemaakt dat u gebruik wil maken van het herroepingsrecht, dient u het product/de producten binnen 14 dagen retour te sturen. U dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. Indien de klant na afloop van voorgaand genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht of resp. het product niet aan Ginger heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.