Algemene voorwaarden webshop

Algemene voorwaarden


Gingerstudio (Els Jacobs-Gijsemans) eenmanszaak, Eksterstraat 67, 2580 Putte, België.

0472/52.20.77, info@gingerstudio.be, O.N. 0508.629.002 


Leveringsvoorwaarden:

België - levering is mogelijk in België met verzekerde verzending via Bpost € 6,00/pakket +- 7 werkdagen. Bestellingen vanaf € 75,00 zijn zonder verzendkost.

Buitenland - Verzending naar buitenland ook mogelijk; contacteer me via info@gingerstudio.be om de correcte verzendkost te weten (graag adres vermelden + totale bestelling).

Ophalen - ophalen is ook mogelijk na afspraak. Ophaaladres Eksterstraat 67, 2580 Putte.

Vertraging - Vertraging omwille van externe factoren (bv door bezorger) kunnen niet op ons verhaald worden. 


Betalingsvoorwaarden:

Prijzen - Alle prijzen op deze site vermeld zijn de eindprijs. Verzendkosten kunnen bij aangerekend worden, bekijk hiervoor de leveringsvoorwaarden.

Betalingsmogelijkheden - betalen kan via overschrijving. Producten worden pas verzonden na ontvangst van betaling. Bij ophalen is cash ook mogelijk.


  Wettelijke garantie:

  Ik beloof hierbij dat ik alle producten die ik aan u verzend naar goed vermogen zal verpakken zodat deze veilig en wel toekomen. De producten die ik verzend zijn uiteraard in uitstekende staat. Indien er om één of andere reden toch iets mis loopt met een product, dan kan je contact opnemen via info@gingerstudio.be met je klacht (graag ook een foto toevoegen) en dan bespreken we samen een gepaste oplossing (vervanging/terugbetaling)


  Privacy:

  Privacy het is me wat... Uiteraard heb ik uw gegevens nodig om uw bestelling compleet te maken, echter beloof ik plechtig dat ik deze gegevens enkel zal hanteren om uw bestelling tot een goed einde te brengen. Uw privacy is mee mijn zorg, de gegevens zal ik niet doorgeven aan derde partijen en ik zal deze gegevens ook niet gebruiken voor andere doeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.


  Herroepingsrecht:

  Oeps... Toch te snel besteld? U heeft het recht om tot 14 dagen na de levering de producten terug te sturen zonder reden. U dient hiervoor schriftelijk (of via mail) bericht te geven. Ik zal binnen de 14 dagen na ontvangst terug de totale kost (incl verzendkosten) terugbetalen. Terugsturen kan enkel indien de producten ongebruikt en in originele ongeopende verpakking teruggestuurd worden, anders geldt het herroepingsrecht niet. Nadat u als consument kenbaar hebt gemaakt dat u gebruik wil maken van het herroepingsrecht, dient u het product/de producten binnen 14 dagen retour te sturen. U dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. Indien de klant na afloop van voorgaand genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht of resp. het product niet aan Ginger heeft teruggezonden, is de koop een feit.

  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.